Framme i Costa Rica!

Skrivet den 2011-12-07 @ 17:56:18

Första flygetappen spenderades i all stillsamhet mellan Gabriel Forss och Blossom Taiton med sällskap. Resan gick bra och kl 13.25 (5 minuter före beräknad tid) klev vi av planet på Newark international airport. Ungefär kl tre var vi i The BIG Apple. Vi strosade på 5th avenue ett tag och åt lite friterad chicken på nåt ställe nära det där huset som är format som en triangel (vid Madison square om jag inte minns fel)

Vi kikade i många vackra och väldigt påkostade skyltfönster, där dekorationerna drog mer uppmärksamhet än själva kläderna. Häftigt!
Ryggsäckarna känns redan väldigt tunga och efter att ha gått på broadway, varit på times square och vid empire state building så bestämde vi oss för att åka till J.F.K. Vi var där runt tio, då var det ju "bara" 7 timmar kvar tills planet skulle gå... Vi sov lite på golvet i vänthallen men det var väldigt kallt. Vid 02.00 fick vi checka in, men det var ju fortfarande tre timmar kvar. Ett evigt väntande. När klockan närmade sig 4 så gick vi till gaten och såg det lilla lilla planet som skulle ta oss till costa rica. Vi var de enda "vita" som skulle med det, annars var det nästan bara spansktalande som skulle vidare till andra länder. För när vi klev av efter en mycket vinglig landning så var det bara vi i kön till utcheckningen och våra väskor plus tre till på bandet. Alla andra hade connectionflights.
Vi tog en taxi till hostelet där vi sitter nu och väntar på att få komma till vårt rum. Klockan är 11 här och alltså -7 timmar jämfört med sverige, jag känner mig hyfsat pigg men sjukt hungrig. Ska försöka hitta någonstans att äta snart. Hostelet verkar fint men det ligger lite i utkanten av stan. Tur att det är billligit med taxi! Det verkar vara bra uppkoppling här också så det kanske kommer upp någon blid senare.


Kommentarer

Postat av: Ulrika

Nu har jag hittat sidan. Ja väntan är alltid lite segt men skönt att ni är framme vid hotellet. Skicka adressen till morfar så han kan gå in och läsa också. Hörs

Postat av: Ulla

Skönt att ni är framme och att allt har gått bra.Vi följer er med spänning.

Här har vi ett fint vinterväder.

Kram mormor och morfar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback