Mellan moln och trädtoppar i mellandagarna!

Skrivet den 2011-12-28 @ 02:31:24

Igår kväll var vi på natthajk men det var inte så mycket att hänga i julgranen. Vi såg lite fåglar och grodor, några spindlar och andra insekter, men inga däggdjur.... Det var rätt coolt att gå i djungeln i mörkret men efter någon timme var man lite less eftersom att vi inte såg något häftigt djur. Men stjärnorna var amazing och det var ju kul att ha gjort det iallafall.

Idag däremot har vi verkligen gjort något awesome!!! Canopy (som en linbana) mellan bergen med träden under sig. Sjukt häftig utsikt. Vi var flera hudra meter över marken och linorna var allt mellan 50-1000 meter. Ballt.
Här kommer några sköna pix och ett klipp (http://www.youtube.com/watch?v=MmpmutWF4Kw) när Marielle ska göra superman linan som är 1km lång och 500m över marken!
En tarantella spindel som vi såg igår.
Uppkittade och redo för...
En plattform uppe i ett träd, här skulle vi fira ner oss i en lina. Sedan väntade "the Tarzan sving"
Nästan det läskigaste på hela turen. Man skulle hoppa från en 20 m hög plattform och sedan efter några meter fångas upp av en lina och dingla lite. När man väl hängde i linan var det härligt men droppet, uj uj uj. Inte att leka med. Oscar skrek högst av alla.

Så himla fint, och idag var det varmt och skönt också!


LIte svårt att se men här är linan som är 1 km lång, den går över hela dalen och in i skogen på berget på andra sidan. Grymt jäkla awesome!!!

Får jag chansen igen så gör jag om det!


Kommentarer

Postat av: Ulrika Hellström

Vad häftigt! Kul sätt att ta sig igenom djungeln och mellan bergen. Till skolan med? ;-)

Kram

Postat av: Elin

Haha vafan det där såg ju heeeeeelt amazing ut! Jag vill också... :D Ni måste ha varit livrädda? :P

Postat av: M&O

Ja det var lite läskigt men det roliga tog helt klart över!!! Det var grymt, ni måste prova!!Vore toknice om det var en lina till skolan ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback