The Help

Skrivet den 2011-11-29 @ 03:00:32

En stilla natt utan Marielle. Har Precis kollar klart på The Help. Marielle är och hälsar på några vänner innan vi åker iväg, tror det var Therese denna gång. Filmen är 2 timmar och 34 minuter lång och det är en drama. Innan vi åker har vi lite saker och fixa, men det handlar mest om att få ordning i tankarna, känna att man inte kommer glömma något och istället skapa känslan av att allt kommer lösa sig och gå bra. Jag vet att vi kommer få det riktigt roligt, bara Marielle inte tröttnar på surfandet, då kommer vi göra något annat. Kanske börjar dyka istället. Filmen är grym och man kanske fäller en tår, tänker inte berätta vad den handlar om. Att kolla på film utan att involvera andra är frihet, något jag måste göra mer av. Man får ro att låten regissören förmedla sin tanke, eller bara bli imponerad av och road av arbetet.


lilla julafton

Skrivet den 2011-11-27 @ 19:42:01

Firat 1:a advent med lite julmat och förtidiga klappar. Trevligt med farmor och farfar vid bordet och resten av la familia på plats. Julskinkan smakade lika gott som jag mindes den! Skönt att få känna av lite julstämmning innan vi åker till varmare breddgrader.


vilken sensation!

Skrivet den 2011-11-25 @ 01:24:29

Här ligger jag i sängen och bloggar med min nya HTC sensation, äntligen tog jag mig i kragen och inföskaffade mig en egen. Ska försöka att sova lite och inte pillra på den hela natten. Lovely!


Fan, klockan är två och jag ligger fortfarande i sängen. Tur att man har semester...

Skrivet den 2011-11-22 @ 15:16:01

Om två veckor sitter vi på planet, det är sjukt att det gått så fort. Började planera i somras och kanske ännu lite tidigare fanns det i min hjärna. Drömde mig bort till karibien. Då låg allt så långt bort, men nu ska vi snart åka!!!. Pirrar lite i magen när jag tänker på det. Men guuud så skönt det ska  bli!


Drömmer om det här varje natt, snart är vi där. Kan inte sluta tjata om det. lovelovelove.
Från Dominikanska Republiken, förra året.


Det gröna kortet är återigen draget. Klirr klirr i nån annans kassa.

Skrivet den 2011-11-18 @ 12:46:07

Nu är kursen betalt och klart :D Man känner sig fattig som en kyrkråtta med det är förhoppningsvis värt det!
Idag står tvätt och städning på schemat. För ikväll kommer Sandra och Simon över på lite käk. Ska minsann försöka klå dem i Ticket to ride, vill inte förlora igen :p
Ska också till vårdcentralen  om en stund för jag tror att jag åkt på borrelia.... Men det är en snabb penicillinkur och sen är det över hoppas jag.


Bagare Marielle bakar bara brända bullar

Skrivet den 2011-11-17 @ 15:19:27

Marielle bakar, Marielle bakar fina bullar, Marielle bakar fina bullar med russin i.
Snart har Marielle bakat klart, snart har Marielle bakat klart så vi kan gå till gymmet.
Jag är inte klar, jag är inte klar med mitt som jag skulle  göra medans hon bakade, snart ska vi gå till gymmet.
Jag blev avbruden för att skriva detta inlägg. Nu kommer jag inte hinna klar innan Marielle har bakat klart och vi ska gå till gymmet.
Nu ska va gå till gymmet. gymmet är trevligt, vi kanske ses där?


Förberedelser och utgifter

Skrivet den 2011-11-16 @ 17:22:21

Införskaffat nya dojjer idag. Nu är vi nog något överkittade i djugeln, men snygga iallafall!
Dessutom så har vi varit på vaccinationskliniken och Oscar uppgraderades ännu en gång. Själv avstod jag. Fick rekomnedationer om Malaria, men nja. Tror vi skippar det.


svettigt

Skrivet den 2011-11-14 @ 13:17:24

Svettats i 30 minuter bara genom att ligga i sängen och hålla luren mot örat -  likvärdigt med gym?. Ringde till spanskaskolan och bokade kurs. Kommer fram i kön och så pratar dom bara engelska. Säga massa siffror och bokstäver på engelska, puh! men nu är det gjort iallafall. Två veckor i Flamingo Beach och två veckor i Monteverde, spännande att bo i host family.

Och dagens planering failade ju totalt. Skulle ju vara på gymmet tidigt men vaknar kl elva! Typiskt, men har ju som sagt svettats lite här på morgonkvisten. Även om jag fortfarande inte stigit upp. Nåja, det blir lite lunch nu och sen ska jag städa!! Ikväll blir det gym och lite vattengympa; om planeringen håller vill säga...


Tycker jag har lyckats bra med fonten

Skrivet den 2011-11-14 @ 01:24:19

Att det är ett resultat av rappt ctrl-c´ande gör den inte sämre


Mata mig med gräddtårta i sängen.

Skrivet den 2011-11-13 @ 23:29:58

Att ta tag i saker verkar inte vara våran starka sida. En lång to-do lista som aldrig blir avcheckad. En punkt på listan är gjord idag iallafall. Skaffa en blogg. En blogg. Något som vi båda sagt att vi inte ska ha. Här sitter vi, krånglar med header och andra konstiga koder och siffror. Nå ja, detta får duga så länge.
En till sak vi ska fixa idag är packlista, vi har ju börjat iallafall, en rubrik i word är ju alltid något. Imorgon är en ny dag, får se om jag kan få den där städningen gjord eller om jag ska skjuta på den ett par dagar till, har ju redan skjutit på den i tre veckor snart så varför inte ett par dagar till?