Sista natten i suiten....

Skrivet den 2012-01-12 @ 06:26:56

Har spenderat även denna dag i sand och vågor. Jag orkade inte surfa idag för jag har sån värk i hela kroppen, både av smällar och träningsverk, så det fick bli en liten boogieboard för mig istället, räcker gott och väl! ;) Oscar kämpade med att tämja vågorna hela eftermiddagen.


Kvällen har spenderats i det härliga rummet på Hostelet och vi har gjort en liten planering över resten av resan. Den är såklart inte helt spikad och datumen är ungefärliga, mest för att vi inte ska vara för länge på ett och samma ställe och sen inte hinna med mera. Men vi tänkte dela med oss av den så ni vet på ett ungefär hur vi har tänkt.

Nicaragua
12/1 San Juan Del Sur till Granada (3 nätter där)

15/1 Granada till Ometepe Islands (2 nätter där)

17/1 San Carlos - Rio San Juan - San Juan Del Norte - Bluefields - Corn Islands. Resan beräknas ta 4 dagar, sedan 7 nätter på Corn Islands där vi ska ta dykar cert)

29/1 Flyg till Managua, buss till León (3 nätter där)

1/2 Buss till Guatemala (två veckor), har inte någon exakt plan vad vi ska göra här men det finns många alternativ.

15/2 Flyg till Panama City (stannar i Panama 2 veckor) Samma gäller för Panama som Guatemala.

1/3 Buss till San José

4/3 Flyg till Stockholm


Imorn tar vi oss alltså till Granada.  En av de större städerna här i Nicaragua. Får se vad det har att erbjuda.


Kommentarer

Postat av: Bibbi

Hej, oj vad kul och skönt ni verkar ha det. Det känns himla bra att få resplanen från er, det ser nästan ut som om ni inte hinner allt ni skulle vilja göra :-). Hur blev det med Galapgos? är det för dyrt att ta sig dit eller tar det för lång tid?Nu är det inte lång tid kvar innan vi åker, det ska bli skönt, skickar en länk på mailen på våran lilla blogg.....Ha det bara bra.

Kramisar mamma och pappa

Postat av: Ulrika Hellström

Låter bra! se bara upp för bovar o banditer i Panama. kan tydligen vara så att de klår er för skorna. Var rädda om er och ha fortsatt suverän resa. Kra,


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback